Antena 3 CNN Actualitate Cultură Primăria Craiova organizează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional Adrian Păunescu

Primăria Craiova organizează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional Adrian Păunescu

Primăria Craiova organizează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional Adrian Păunescu.

Primăria Craiova organizează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional Adrian Păunescu
Sursa foto: Wikipedia
de Alexandra Cojoianu    |    16 Noi 2022   •   15:42

La organizarea evenimentului, care va avea loc în perioada 1-3 decembrie, va participa atât Consiliul Local, cât și Fundația Culturală Iubirea.

Iubitorii de muzică şi poezie sunt invitaţi să ia parte la Concursul Internațional de Poezie și Concursul de Muzică Folk, ambele premiate în bani, diplome și cărți/CD-uri.

Programul potrivit Fundaţiei Culturale Iubirea este:

- În prima zi, 1 Decembrie, în Piața Frații Buzești - întâlnire cu Cenaclul Flacăra, de pe scena căruia ne vor cânta Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Andrei Păunescu și trupa TOTUȘI (Rareș Suciu și Ionel Tănase), Mădălina Amon, Magda Puskas, Cristian Buică, Valentin Moldovan, Emeric Imre, Cătălin Stepa, George Nicolescu, Dinu Olărașu, Vanghele Gogu, Walter Ghicolescu, Generația Folk, Mircea Baniciu.

- A doua zi, pe 2 Decembrie, de la ora 11, va avea loc o nouă ediţie a Concursului de Muzică Folk. Seara, de la ora 19, la Teatrul Național Marin Sorescu, Horațiu Mălăele, îl va avea invitat pe Nicu Alifantis.

- Pe 3 Decembrie, după o vizită la casa părintească din Bârca, tot de la ora 19, în sala mare a Filarmonicii Oltenia Craiova, l Dorel Vișan, va susţine un recital în care-l vom asculta şi pe folkistul Marius Bațu, pentru încă o seară de muzică și poezie, de actorie și adevăr, de da și de nu, de viață și de eternitate. 

Pentru evenimentele din serile de 2 și 3 Decembrie, accesul se face pe baza unor invitații gratuite, care se ridică de la Teatrul Național Marin Sorescu, respectiv de la Filarmonica Oltenia Craiova.

×
Parteneri
Schema lui Călin Donca cu care a făcut milioane de euro
x close