Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii, despre tabloul care i-ar fi aparținut lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria: "În cazul confirmării celor două ipoteze, vom demara demersurile pentru repatriere"

Ministrul Culturii, despre tabloul care i-ar fi aparținut lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria: "În cazul confirmării celor două ipoteze, vom demara demersurile pentru repatriere"

Lucian Romașcanu a făcut precizări cu privire la un tablou descoperit în Bulgaria, care i-ar fi aparținut lui Nicolae Ceaușescu.

Ministrul Culturii, despre tabloul care i-ar fi aparținut lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria: "În cazul confirmării celor două ipoteze, vom demara demersurile pentru repatriere"
Sursa foto: Facebook | Lucian N. Romascanu
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2023   •   15:14

Ministrul Culturii Lucian Romașcanu a susținut pe pagina sa de Facebook că va aștepta finalizarea anchetei desfășurate în Bulgaria care vizează un tablou presupus a fi al lui Jackson Pollock și care i-ar fi aparținut lui Nicolae Ceaușescu.

"În cazul confirmării celor două ipoteze, vom demara demersurile pentru repatriere. Ministrul Nayden Todorov a revenit cu un mesaj, pentru care i-am mulțumit, în care îmi comunică imposibilitatea furnizării oricăror informații pe perioada desfășurării activității penale.

Citește și: "Este un exemplu pentru toți copiii": Lucian Romaşcanu, despre o actriţă greu încercată

Totuși, am luat act de un interviu al ministrului de interne bulgar, Ivan Dermedzhiev, apărut în presa din țara vecină (bTV), interviu în care afirmă explicit că două grupuri de experți bulgari ar fi confirmat autenticitatea tabloului și că există dovezi că acesta ar fi aparținut lui Nicolae Ceaușescu”, a scris astăzi pe Facebook Lucian Romașcanu.

×
Subiecte în articol: Lucian N. Romascanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close