Antena 3 CNN Actualitate Cultură Spectacole, evenimente și expoziții de Ziua Mondială a Teatrului

Spectacole, evenimente și expoziții de Ziua Mondială a Teatrului

După doi ani în care Ziua Mondială a Teatrului a fost sărbătorită în mediul online, din cauza restricțiilor epidemiologice, teatrul redevine un spațiu central al comunității, în care publicul și cei de pe scenă se bucură împreună de spectacole.

Spectacole, evenimente și expoziții de Ziua Mondială a Teatrului
de Andreea Ştefan    |    26 Mar 2022   •   12:05

”Teatrul, indiferent de forma pe care o îmbracă, este parte a vieții cetății, una dintre artele care ne poartă cu ușurință prin toate stările, ne educă și ne îmbogățește constant.

Astăzi este în sărbătoare și vreau să ne oprim pentru o clipă ca să-i conștientizăm valoarea, să apreciem efortul depus pentru noi de truditorii din fața sau de dincolo de cortină și să ne bucurăm că, în aceste vremuri complicate, încă avem posibilitatea să ne bucurăm de un spectacol de teatru.

La mulți ani regizorilor, scenografilor, actorilor, mașiniștilor și tuturor celor care au grijă ca magia să fie prezentă în viața noastră!”, a declarat Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Instituțiile din subordinea Ministerului Culturii organizează, anul acesta, evenimente care pun în prim plan sărbătoarea Thaliei, și ne invită la spectacole, expoziții sau întâlniri cu autori.

×
Subiecte în articol: teatru Lucian Romașcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close