Antena 3 CNN Actualitate Cultură Timp liber: Recomandările Elei Crăciun pentru acest sfârşit de săptămână

Timp liber: Recomandările Elei Crăciun pentru acest sfârşit de săptămână

Timp liber: Recomandările Elei Crăciun pentru acest sfârşit de săptămână
12 Sep 2014   •   12:53

Ela Crăciun a anunţat, vineri dimineaţă, câteva dintre cele mai importante evenimente culturale din Bucureşti şi din ţară, care vor avea loc în zilele care urmează.

"Inaugurăm astăzi o nouă rubrică: Timp liber. Facem pentru voi o selecţie de evenimente din Bucureşti şi din ţară, de filme, piese de teatru şi câte şi mai câte. Weekendul 13-14 septembrie se anunţă bogat. Prima pe listă sper că rămâne Numai de bine, duminică, la 9.30, tot aici, la Antena 3", a afirmat Ella Crăciun.

Iată lista evenimentelor:

1. În perioada 12 - 21 septembrie, Teatrul de pe Lipscani, din Bucureşti, lansează festivalul de teatru „Fest pe Lipscani” – prima ediţie, dedicată aniversării a 40 de ani de activitate a lui Horaţiu Mălăele. Spectacolul va avea loc în Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani, unde publicul este aşteptat pentru a-l aplauda pe cel care de atâţia ani a adus zâmbetul şi buna dispoziţie în sălile de teatru din întreaga ţară.

2. Naistul Nicolae Voiculeţ va susţine un concert la Crucea de pe Caraiman din Buşteni, pe 14 septembrie, alături de orchestra sa, de un ansamblu de de căluşari din Slatina şi de un grup de tulnicărese din satul Avram Iancu, judeţul Alba.

3. Duminică, 14 septembrie, are loc Romania PSA International 2014, singura competiţie internaţională de squash care se desfăşoară în România, la Aerosquash Baneasa, Bucureşti.

4.Ediţia a 9-a a Festivalului de artă, muzică şi multiculturalitate Plai deschide porţile Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, în acest weekend. Plai este cel mai mare festival de world-music din Europa organizat 100 la sută de voluntari şi primul festival românesc care a fost nominalizat în finala European Festival Awards.

×
Subiecte în articol: ela craciun Numai de bine
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close