Antena 3 CNN Actualitate Cum arată vila în care locuieşte acum fostul episcop de Huşi, Corneliu Bârlădeanu

Cum arată vila în care locuieşte acum fostul episcop de Huşi, Corneliu Bârlădeanu

Cum arată vila în care locuieşte acum fostul episcop de Huşi, Corneliu Bârlădeanu
Sursa foto: Foto: Facebook.com/Episcopia-Huşilor
13 Sep 2017   •   15:33

Retras din funcţia de episcop, urmare a scandalului sexual ce l-a avut în centrul atenţiei, Corneliu Bârlădeanu continuă să locuiască în Palatul Episcopal de la Huşi.

Surse din cadrul Episcopiei Huşilor afirmă că fostul episcop Corneliu continuă să locuiască în clădirea impresionantă (FOTO, AICI) construită în imediata apropiere a Catedralei Episcopale şi supraveghează foştii supuşi care lucreaza la predarea situaţiei financiare şi organizatorice către superiorii de la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, potrivit Adevărul.

Corneliu Bârlădeanu nu mai ocupă funcţia de episcop al Huşilor de la jumătatea 18 august, când Sinodul Bisericii Ortodoxe Române i-a aprobat cererea de retragere din funcţie şi a decis ca fostul înalt prelat, aflat în centrul unui scandal sexual, să locuiască în judeţul Hunedoara, la Hăţăgel.

Iniţial, Corneliu Bârlădeanu a acceptat să locuiască în casa pusă la dispoziţie de episcopul Danii al românilor din Serbia, însă după ce a vizitat-o a refuzat oferta invocând că ar fi prea departe de locurile natale. După ce a refuzat casa din Hunedoara, Corneliu Bârlădeanu a primit o altă ofertă: o casă în Târgu Ocna, din judeţul Bacău, oferită cu ajutorul Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului. Oficial, acesta a acceptat să locuiască la Târgu Ocna.

 

 

×
Subiecte în articol: Corneliu Barladeanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close