Antena 3 CNN Actualitate Cum ne sfidează politicienii şi afaceriştii din aer

Cum ne sfidează politicienii şi afaceriştii din aer

Cum ne sfidează politicienii şi afaceriştii din aer
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Sep 2015   •   12:01

Pacaleala la nivel inalt. Politicienii care se prefac ca se gandesc la binele poporului abia asteapta sa ajunga sus, cocotati pe functii, sa ne poata privi de sus, la propriu. Iata cum ne-au sfidat alesii , cot la cot cu milionarii si mimbogatitii peste noapte. 

 
Aglomeraţia pe DN1 era să-i strice ultima zi de vacanţă fostului preşedinte în 2011. Prinşi în coloana de maşini SPP-ul a găsit atunci soluţia. Traian Băsescu şi soţia sa au fost preluaţi de un elicopter. Cetăţenii de rând în schimb au stat şi au privit cum fostul preşedinte este dus la munte pe calea aerului, iar ei au rămas să aşteapte în colană.
 
Şi fostul ministrul al Educaţiei a sfidat cetăţenii de rând în 2008 când s-a dus la propria nuntă cu un elicopter al ministerului de interne.
 
Alţii în schimb au propriul lor elicopter. Este cazul lui Victoraş Micula, fiul omului de afaceri din Oradea. El a preferat să meargă la mare cu propriul aparat de zbor în care s-a şi filmat la înălţime.
 
Printre cei care au sfidat cetăţenii de rând se numără şi Emil Boc. Pe vremea când era prim ministru a fost surprins cum îşi plimba fiica şi nepotul cu elicopterul SRI. Purtătoarea de cuvânt a Guvernului de la acea vreme a declarat că premierul a achitat atunci contravaloarea deplasării cu elicopterul Serviciului Român de Informaţii. 
 

×
Subiecte în articol: politicieni trafic elicoptere SRI Emil Boc
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close