Antena 3 CNN Actualitate Cutremur în lumea fotbalului. FRF, în centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT

Cutremur în lumea fotbalului. FRF, în centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT

Federația Română de Fotbal se află în centrul unui dosar penal instrumentat de procurorii DIICOT! Potrivit unui comunicat al structurii, urmărirea penală se efectuează în momentul de față în rem, ceea ce înseamnă că se cercetează faptele, posibilele infracțiuni, nu persoanele. Iar acuzațiile sunt extrem de grave, de la constituire de grup infracțional organizat la delapidare și evaziune fiscală.

Cutremur în lumea fotbalului. FRF, în centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Ian 2020   •   10:44

"Pe rolul DIICOT - Structura Centrala se afla inregistrata o cauza penala in care se efectueaza urmarirea penala in rem pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, fapta prevazuta si pedepsita de articolul 367 NCP, delapidare, fapta prevazuta si pedepsita de articolul 295 NPC, si evaziune fiscala, fapta prevazuta si pedepsita de articolul 9 din L.241/2005. Alte aspecte legate de acest dosar nu pot fi comunicate in acest moment", se arata intr-un raspuns transmis de DIICOT pentru Gazeta Sporturilor.


Potrivit sursei citate, miza acestei cercetari penale o reprezinta banii primiti de FRF de la UEFA pentru organizarea Campionatului European 2020.
 

×
Subiecte în articol: DIICOT FRF
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close