Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu este disperat! Închisoarea l-a ruinat, iar averea a ajuns în mâinile ”recuperatorilor”

Dan Diaconescu este disperat! Închisoarea l-a ruinat, iar averea a ajuns în mâinile ”recuperatorilor”

Dan Diaconescu este disperat! Închisoarea l-a ruinat, iar averea a ajuns în mâinile ”recuperatorilor”
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Noi 2016   •   14:01

Condamnat la cinci ani şi şase luni de detenţie, Dan Diaconescu primeşte o mulţime de înştinţări după gratii. Iar veştile nu sunt deloc bune. Atunci când cererile de executare silită nu vin de la bănci, vin de la compania de apă sau de la furnizorul de cablu, scrie cancan.ro.

În prezent, pe rolul instanţelor de judecată sunt mai multe procese împotriva lui Diaconescu şi a formaţiunii politice pe care a înfinţat-o, în unele dintre acestea acceptându-se executarea silită.

Furnizorul de energie termică a cerut magistraţilor să oblige Partidul Poporului Dan Diaconescu să achite datoriile restante, având în vedere că a beneficat de căldură, însă nu a mai plătit pentru aceste servicii, la fel şi furnizorii  de internet şi cablu. Omul de televiziune s-a folosit de aceste servicii, însa a „uitat” să plătească.

Însă nici DD nu stă cu mâinile în sân. A făcut contestaţie la executare în procesul în care o bancă încearcă să recupereze de la fostul otevist 5 milioane de euro. Diaconescu a fost dat în judecată şi de compania de apă, însă procesul închis şi nu a trebuit să plătească vreun leu.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close