Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu, primele atacuri după ieșirea din închisoare

Dan Diaconescu, primele atacuri după ieșirea din închisoare

Dan Diaconescu, primele atacuri după ieșirea din închisoare
Sursa foto: foto: captura Antena 3
30 Noi 2017   •   10:18

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, miercuri seară, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată, decizia fiind definitivă.

"Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi. Acum trebuie să ştiţi că la fel de prodigioasă cum a fost activitatea dumneavoastră în prezent, poate fi la fel de infracţională fiindcă avem de-a face cu o lege dată în România, o sentinţă prin care timp de 10 ani şi jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion şi jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat.

Este o interdicţie foarte, foarte mare. De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere. Nu ştiu de ce le-o fi atâta frică de mine. Sunt totuşi Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoşteam pe nimeni şi totuşi, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte, foarte tare de mine", a spus Dan Diaconescu.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close