Antena 3 CNN Actualitate Dan Nica a dispus cercetarea a 23 de poliţişti cu funcţii de conducere la Poliţia Capitalei

Dan Nica a dispus cercetarea a 23 de poliţişti cu funcţii de conducere la Poliţia Capitalei

Dan Nica a dispus cercetarea a 23 de poliţişti cu funcţii de conducere la Poliţia Capitalei
Sursa foto: dan nica
30 Apr 2009   •   08:53

Ministrul de Interne, Dan Nica, a dispus cercetarea prealabilă a 23 de poliţişti cu funcţii de conducere, în cadrul Poliţiei Capitalei. Este vorba despre şapte şefi de secţie, cinci adjuncţi şef secţie, opt şefi birou ordine publică şi trei şefi birou investigaţii criminale. Niciunul dintre aceştia nu a fost înştiinţat oficial.

Deciziile au fost luate, în urma raportului primit de la Corpul de Control al MAI, care a verificat modul de asigurare a liniştii şi ordinii publice şi activităţile de supraveghere a grupărilor infracţionale, precum şi a găştilor de cartier.

Tot în urma deficienţelor constatate, alţi 68 de ofiţeri de la Poliţia Capitalei au fost atenţionaţi. Ca soluţie, ministerul de Interne a înfiinţat la începutul acestui an patrule mixte, pentru asigurarea ordinii publice.

De asemenea, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, ministrul Dan Nica a dispus verificări privind scurgerile de informaţii către mass-media în legătură cu descinderile de marţi dimineaţă la locuinţele unor hoţi de maşini, inclusiv cea a lui Gigi Becali, unde au ajuns mai repede jurnaliştii decât anchetatorii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Dan Nica ministrul de Interne
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close