Antena 3 Actualitate Dan Nica: Am cerut prefecţilor să verifice cine îşi face treaba şi cine nu (VIDEO)

Dan Nica: Am cerut prefecţilor să verifice cine îşi face treaba şi cine nu (VIDEO)

16 Iun 2009   •   11:04
Dan Nica: Am cerut prefecţilor să verifice cine îşi face treaba şi cine nu (VIDEO) Dan Nica

Ministrul Dan Nica a susţinut o conferinţă de presă, la finalul unei şedinţe cu prefecţii. Acesta le-a trasat mai multe sarcini prefecţilor, dar i-a şi criticat.

?Am cerut prefecţilor să verifice cine îşi face treaba şi cine nu?. Ministrul a făcut referire şi la sancţiunile care trebuie luate în cazul în care oficialii nu-şi îndeplinesc sarcinile.

În ceea ce priveşte gripa porcină, ministrul a declarat: ?Am cerut prefecţilor să ia măsurile din plan şi să le aplice. Să evităm să avem cazuri de îmbolnăviri nejustificate, pentru că nu au luat măsurile pe care le-a dispus Ministerul Sănătăţii?.

Dan Nica a vorbit şi despre Fondurile Europene şi Investiţii. ?Să continue acţiunea de monitorizare a absorbţiei fondurilor europene. Această etapă se desfăşoară cu mare dificultate?.

Le-am cerut să vorbească cu toţi primarii şi să le spună să-şi plătească proiectele în funcţie de succesul lor?, a adăugat ministrul.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close