Antena 3 CNN Actualitate Dan Nica: Proiectele Asociaţiei Comunelor s-ar putea număra printre cele găsite în WC-ul Ministerului Mediului (VIDEO)

Dan Nica: Proiectele Asociaţiei Comunelor s-ar putea număra printre cele găsite în WC-ul Ministerului Mediului (VIDEO)

Dan Nica: Proiectele Asociaţiei Comunelor s-ar putea număra printre cele găsite în WC-ul Ministerului Mediului (VIDEO)
Sursa foto: Dan Nica
10 Feb 2009   •   11:14

Vicepremierul României, Dan Nica, a participat, luni dimineaţă, la lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România.
Cu această ocazie, Dan Nica a susţinut un discurs în care a prezentat câteva măsuri cu privire la investiţii, contracte şi proiecte.
"Am scurtat timpul necesar pentru un proiect la 30 de zile", susţine Dan Nica.
"Termenul pentru semnarea contractului este de 15 zile. (...) În acest fel ajungem şi noi într-o normalitate pentru că acuma aveţi toţi proiecte depuse în mai multe zone şi nici măcar nu ştiţi dacă nu cumva s-or regăsi printre proiectele găsite în WC-ul de la Ministerul Mediului, de la etajul 3", a declarat vicepremierul.
Astfel, mai susţine Nica, "fiecărui proiect îi va fi alocat un anumit cod, pentru a putea fi urmărit permanent".

La sfârşitul lunii ianuarie, Dan Nica vicepremierul a criticat dur politica de absorbţie a fondurilor structurale dusă de cabinetul Tăriceanu, afirmând că personalul angajat în acest domeniu nu şi-a putut justifica activitatea.
Nica a dat un amănunt sugestiv referitor la modul în care se lucra pe timpul fostei guvernări cu proiectele pentru accesarea fondurilor europene. "Între toaletă şi chicinetă, la ministerul Mediului, au fost descoperite zeci de proiecte "extrem de interesante" pentru IMM-uri, care zăceu în "grija nimănui", a arătat vicepremierul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Nica vicepremier Ministerul Mediului
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close