Antena 3 CNN Actualitate A murit fondatorul Universităţii Spiru Haret, Aurelian Bondrea

A murit fondatorul Universităţii Spiru Haret, Aurelian Bondrea

Fondatorul Universităţii Spiru Haret, profesorul universitar doctor Aurelian Gh. Bondrea, a decedat, anunţă instituţia, într-un comunicat de presă.

A murit fondatorul Universităţii Spiru Haret, Aurelian Bondrea
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    16 Dec 2020   •   13:08

"Cu profundă tristețe, comunicăm trecerea în neființă a fondatorului nostru, Profesorul Universitar Doctor, Aurelian Gh. Bondrea", se arată în comunicatul de presă al Universităţii Spiru Haret.

"Succesul celei mai mari instituţii de învăţământ superior privat din România este datorat preocupării sale continue pentru inovaţie în educaţie. 

Aurelian Bondrea avea 92 de ani

Timp de trei decenii, peste 330.000 de români au beneficiat de un acces generos la studii esențiale pentru împlinirea lor profesională și umană, urmând principiile părintelui învățământului modern, Spiru Haret: `Binele social necesită creșterea pozitivă a coordonatelor sociale ale fiecărui individ`.", mai scrie în comunicatul remis de Universitatea Spiru Haret.

Universitatea Spiru Haret, implicată în mai multe controverse

Prof. dr. Aurelian Gheorghe Bondrea avea 92 de ani.

Universitatea Spiru Haret a fost implicată, de-a lungul timpului, în mai multe controverse.

Cel mai recent, în urmă cu un an, procurorii DIICOT au făcut mai multe percheziții la sediul din București al instituției de învățământ superior, prorectorul și mai multe cadre didactice fiind vizaţi că ar fi dat studenților subiectele la examen.
 

 

×
Subiecte în articol: Aurelian Bondrea deces Spiru Haret
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close