Antena 3 CNN Actualitate Decizie definitivă într-o afacere controversată. Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubit cu 10 milioane de euro de către statul român

Decizie definitivă într-o afacere controversată. Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubit cu 10 milioane de euro de către statul român

Decizie definitivă într-o afacere controversată. Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubit cu 10 milioane de euro de către statul român
de S.T.    |    02 Dec 2013   •   23:05

Luni seară, la Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", o sentinţă judecătorească prin care Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, a primit circa 10 milioane de euro despăgubiri din partea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

Curtea de Apel Piteşti a admis cererea depusă de avocatul Radu Pricop şi alţi patru reclamanţi, prin care ANRP a fost obligată să emită un titlu de despăgubiri pentru o suprafaţă de 90,5 ha de teren din Ştefăneşti la valoarea de 44,1 milioane lei.

Recursul cu care Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP a atacat decizia Curţii de Apel Piteşti, a fost respins de către Curtea Supremă de Justiţie.

Astfel, Radu Pricop şi ceilalţi reclamanţi vor primi aproximativ 10 milioane de euro de la statul român, aceasta fiind cea mai mare despăgubire aprobată vreodată în Argeş.

Dacă în cazul iubitului Ioanei Băsescu lucrurile au mers cu rapiditate, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre oamenii care aşteaptă de mai bine de 20 de ani să-şi primescă înapoi banii depuşi la CEC pentru cumpărarea unei Dacii.

La Iaşi s-a constituit un grup de 26 de persoane care a dat statul în judecată şi care de 3 ani este în posesia unor hotărâri definitive şi executorii, prin care Ministerul de Finanţe este obligat să le returneze banii depuşi la CEC. Până acum, nu s-a dat vreun leu.

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close