Antena 3 CNN Actualitate Demiterea lui Baconschi nu le-a închis gura oamenilor. Mii de oameni au continuat protestele în întreaga ţară

Demiterea lui Baconschi nu le-a închis gura oamenilor. Mii de oameni au continuat protestele în întreaga ţară

Demiterea lui Baconschi nu le-a închis gura oamenilor. Mii de oameni au continuat protestele în întreaga ţară
Sursa foto: Foto: ineditromania.blogspot.com
de O.P.    |    24 Ian 2012   •   05:57

Demiterea ministrului de externe şi mesajul premierului Emil Boc din Parlament nu au oprit protestele din ţara. Pentru a 11 a zi consecutiv românii au ieşit din nou în stradă cerând demisia Guvernului. 

La manifestări au participat, nemulţumiţi de salariu, profesorii şi cadrele medicale. Oamenii spun că nu vor înceta până când actuala Putere nu va fi schimbată.

Aproximativ 500 de profesori au protestat, luni, în faţa Prefecturii Dâmboviţa, plecând în marş de la sediul sindicatului FSLI Dâmboviţa până în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, unde au scandat împotriva preşedintelui Traian Băsescu, a premierului Emil Boc şi a ministrului Daniel Funeriu.
Aproximativ o sută de persoane au protestat, luni, în Piaţa Victoriei din Deva şi peste o sută la Bistriţa, unde oamenii au afişat inclusiv o pancartă pe care scria că fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a ajuns "vierme".

Peste o sută de persoane participă, luni seară, la acţiuni de protest care se desfăşoară în mai multe oraşe din judeţul Alba, manifestanţii cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului.

Un bărbat a fost scos de jandarmi, luni seară, dintre cele câteva zeci de persoane care protestau în faţa Palatului Administrativ din Suceava, după ce i-a acuzat pe manifestanţi că primesc băutură de la liberali.

Peste o sută de cornuri cu ciocolată au fost împărţite, luni seară, copiilor şi pensionarilor care participă la acţiunea de protest din municipiul Sibiu, organizatorii mitingului declarând că este vorba despre "o donaţie" de la o persoană care a dorit să rămână anonimă.

Peste 500 de persoane au protestat, luni, în faţa Prefecturii Olt din municipiul Slatina, cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, o acţiune similară, la care au participat aproximativ 70 de oameni, având loc şi la Craiova.

Voluntari ai Crucii Roşii Argeş au împărţit ceaiuri calde celor peste 200 de manifestanţi aflaţi, luni seară, la Piteşti, în timp ce la Slobozia aproximativ 60 de persoane au protestat în faţa Prefecturii Ialomiţa cerând demisia Guvernului şi a lui Traian Băsescu.

 

 

 

 


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close