Descoperire bizară în sângele Mădălinei Manole. Noi detalii halucinante din ancheta paralelă realizată de un expert canadian

de D.G.    |    11 Aug 2017   •   08:57
Descoperire bizară în sângele Mădălinei Manole. Noi detalii halucinante din ancheta paralelă realizată de un expert canadian Foto: Facebook/ Madalina Manole

Mihaela Brooks, expert in criminalistica stabilit in Canada, dezvăluie noi detalii halucinante petrecute în noaptea sinuciderii Mădălinei Manole, scrie Cancan.ro.

Expertul criminalist susţine că artista a fost ”drogată” cu Fenobarbital înainte de a înghiţi otrava, lucru care i se pare extrem de ciudat.

„Avea gura rigidă. Intr-o moarte care urmeaza unor convulsii severe se stie ca rigiditatea, in special rigiditatea generalizata intervine imediat. A avut sau nu Madalina convulsii sau rigiditatea a fost imediata la ea? Raspunsul este nu! Deoarece in raportul de autopsie este mentionat rezultatul laboratorului de toxicologie din care reiese ca Madalina avea in sange o cantitate de 5,7 mg de fenobarbital.

Nu stiu daca sangele pentru laborator a fost luat din vena femurala, pentru ca atunci cifra era mult mai exacta, dar nu asta este important cat faptul ca anchetatorii, chiar si dupa ce au avut raportul de autopsie, nu au verificat daca Madalina avea fenobarbital in casa, in ce fel – comprimate, injectii sau supozitor – si-n acelasi timp, daca avea reteta. (...)

Este posibil sa-l fi luat daca avea probleme cu somnul si a vrut sa se duca la culcare - e posibil sa-l fi luat ea. Dar in acelasi timp exista un mare semn de intrebare daca ea l-a luat stiind ca o sa comita actul suicidal. De ce? Pentru ca o persoana care isi alege o moarte atat de violenta nu se asigura si ia un antidot pentru unul dintre simptomele otravirii cu substanta pe care si-a ales-o", spune Mihaela Brooks, intr-un nou episod al „anchetei paralele” lansate in legatura cu moartea Madalinei Manole.

Parteneri
x close