Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți: Ce i-a spus milionarul Comana celui mai bun prieten înainte de a se sinucide

Descoperiți: Ce i-a spus milionarul Comana celui mai bun prieten înainte de a se sinucide

Descoperiți: Ce i-a spus milionarul Comana celui mai bun prieten înainte de a se sinucide
10 Iun 2017   •   23:47

Invitatul special al Andreei Sava în emisiunea „Descoperiți” a fost Cornel Tăbăcaru. Omul de afaceri a plecat în Canada imediat după 1990. Este singurul milionar care nu a fost implicat în scandaluri.

Acesta a făcut dezvăluiri despre milionarul Costel Comana, cel care s-a sinucis în avionul cu ruta  Columbia – Costa Rica și care îi era prieten foarte bun.

„Pentru mine Costel Comana nu a fost Costel Comana magnatul. Pentru mine a fost Costel. Unul dintre băieții din grupul nostru care își făcea treaba la Brașov. Nu am știut nimic despre activitățile sale de la Regiotrans (...) Am fost prieten cu el, a fost la mine în Costa Rica. Când i s-a întâmplat necazul cu partenerul lui care a fost arestat cu o săptămână înainte de a se sinucide. Iorgu cel care a fost arestat a fost și el la mine, împreună cu Costel, și tocmai ne gândeam cum să aducem niște automotoare din Germania pentru Regiotrans. În momentul în care Iorgu a ajuns în România și a plecat la aeroport să se ducă în Germania pentru automotoare a fost arestat. Costel m-a sunat disperat din Brazilia, iar la două-trei zile prietena lui mi-a spus că acesta a intrat într-o depresie teribilă, tu ești pozitiv, tu ești optimist, hai că venim la tine. L-am invitat să vină. Dimineață, el m-a sunat din Bogota, acolo a schimbat avionul, și mi-a spus să nu uit să trimit mașina să îl ia de la aeroport. Apoi ați văzut la televizor ce s-a întâmplat”, a povestit Tăbăcaru pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: milionar
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close