x close

Descoperiți. Kovesi, trei minciuni legate de dosarul său penal

03 Mar 2019   •   00:43
Descoperiți. Kovesi, trei minciuni legate de dosarul său penal foto: Agerpres Exclusiv

Laura Codruţa Kovesi, candidat la şefia Parchetului European, a mințit din nou în ceea ce privește dosarul său în care e acuzată de luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu.

Citește și: Miza ascunsă a scandalului aurului României. Acuzații incendiare

Andreea Sava a prezentat, sâmbătă, la "Descoperiți" cele trei minciuni ale lui Kovesi legate de dosarul penal care o vizează.

Minciuna Nr 1: Kovesi a spus că i se pare o coincidență suspectă că s-a început urmărirea penală exact când ea se ducea la audiere la Bruxelles.

Adevărul este că a fost citată prima data și pusă sub urmărire penală cu aproape două săptămâni înaintea audierii de la Bruxelles.

Citește: Iohannis, întâlnire cu prietenul lui Vladimir Putin

Minciuna Nr 2: Kovesi a spus în interviu că dosarul era deschis de un an de zile.

Adevărul este că Secția specială pentru investigarea magistraților a început să funcționeze abia din 23 octombrie 2018, deci anul trecut pe vremea aceasta nici nu exista.

Minciuna Nr 3: Kovesi a afrmat că a fost citată iar pe 7 martie, când se votează din nou și se decide în Parlamentul European.

Adevărul este că pe 7 martie nu se votează și nu se decide nimic în Parlamentul European. Pe 7 martie, Conferința Președinților decide cine vor fi negociatorii și care va fi procedura in continuare, după cum a explicat președintele Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes, în exclusivitate la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei".

Cele mai halucinante momente din interviul radio de sâmbătă, al Laurei Codruța Kovesi, în materialul video:

Citește și: Trei operațiuni mega-secrete care vizează România. Panică pentru statul paralel

 

 

Citeşte mai multe despre:

Descoperiti cu Andreea Sava Descoperiți
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati