Antena 3 CNN Actualitate Detalii din viaţa criminalului de la Făget: „S-a întors din Germania cu 11.000 de euro şi i-a băgat pe toţi la păcănele”

Detalii din viaţa criminalului de la Făget: „S-a întors din Germania cu 11.000 de euro şi i-a băgat pe toţi la păcănele”

Detalii din viaţa criminalului de la Făget: „S-a întors din Germania cu 11.000 de euro şi i-a băgat pe toţi la păcănele”
de S.T.    |    04 Iul 2019   •   12:45

Poliţiştii l-au prins, în noaptea de miercuri spre joi, pe bărbatul de 33 de ani care a ucis o persoană şi a rănit alte cinci în oraşul Făget şi într-o localitate învecinată.

Sub protecţia anonimatului unul dintre amicii lui Ionel Boldea a povestit pentru Adevărul cum a ajuns Ionel Boldea în situaţia de astăzi. „Nu era violent mereu. El se enerva repede şi atunci nu mai ştia de el. A lucrat ca bucătar la ştrand, aici, în Făget. Era foarte bun. A fost în Germania şi a lucrat ca bucătar, în Munchen. A fost foarte apreciat şi a câştigat foarte mulţi bani. S-a întors acasă cu 11.000 de euro, dar i-a băgat pe toţi la păcănele. E adevărat, era dependent de droguri”, spune tânărul.

Citiți și:

Primele declarații ale criminalului din Timiș: „O icoană m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul și am spart capul unei femei”

×
Subiecte în articol: criminal Germania pacanele bucatar
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close