Antena 3 CNN Actualitate Detalii incredibile despre cazul fetei de milionar ucise la Bragadiru. Tânăra și complicele criminalului erau iubiți

Detalii incredibile despre cazul fetei de milionar ucise la Bragadiru. Tânăra și complicele criminalului erau iubiți

Detalii incredibile despre cazul fetei de milionar ucise la Bragadiru. Tânăra și complicele criminalului erau iubiți
30 Iun 2019   •   16:40

Manuela, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă cu sânge rece la Bragadiru cu 30 de lovituri de cuțit. 

Tânăra era absolventă de Drept și era fată de milionar, tatăl ei avea bani și pământuri, iar criminalul a vrut să-i fure mașina de lux și a avut și un complice. 

Ancheta e în plină desfășurare. Cei doi bărbați au ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile, criminalul și complicele. 

Criminalul a fost prins la Mamaia, încercând să-și vândă bicicleta cu 400 de lei. Avea un afiș cu el pe care scria „ajutați-mă să ajung acasă”. A omorât-o pe Manuela cu multe lovituri de cuțit, a luat o bicicletă din fața blocului și a plecat în Buftea, iar de acolo a mers pe jos până a luat trenul și plecat în Mamaia unde și-a văzut de treabă. 

Cât despre complicele său, cel care plimba câinele fetei, l-a lăsat în apartament pe atacator, a plecat cu câinele timp de o oră, iar apoi s-a dus la recepția unui centru de fitness și când s-a întors, a găsit-o pe tânără într-o baltă de sânge. 

Se pare că complicele și victima erau iubiți de doi ani de zile, dar tânăra nu se afișa cu el, potrivit celei mai bune prietene a Manuelei. 

×
Subiecte în articol: detalii milionar
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close