Antena 3 Actualitate Detalii uluitoare despre Alina Bica. Ce a făcut cu câteva luni înainte să fie arestată

Detalii uluitoare despre Alina Bica. Ce a făcut cu câteva luni înainte să fie arestată

de S.T.    |    08 Oct 2018   •   22:12
Detalii uluitoare despre Alina Bica. Ce a făcut cu câteva luni înainte să fie arestată
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica a cerut audiență la șeful Interpol Costa Rica, cu câteva luni înainte să fie arestată.

„S-a dus la el, i-a spus exact unde stă, numărul de telefon și dacă are vreodată nevoie de ea sau de Elena să le contacteze și se prezintă”, a dezvăluit logodnicul Elenei Udrea.

„Acțiunea pe care ei (Interpol - n.red.) au făcut-o în ziua respectivă n-am înțeles-o, mai ales că am văzut și eu ieșirea public a șefului Interpol în care a zis că le intercepta și știa fiecare mișcare. Păi e și normal din moment ce Alina Bica s-a dus și a cerut audiență la el pentru a-i prezenta exact toate informațiile de care ei aveau nevoie. De ce au acționat în acest fel nu știu. Alina și Elena au acest statut de refugiat provizoriu”, a spus Adrian Alexandrov într-un interviu în exclusivitate pentru Sinteza Zilei.

Vă amintim că șeful biroului Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, a anunţat joi că Elena Udrea şi Alina Bica se află în arest preventiv pentru două luni în centrul penal Vilma Curling în aşteptarea procesului de extrădare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close