Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri din culisele procesului Udrea-Bica

Dezvăluiri din culisele procesului Udrea-Bica

Dezvăluiri din culisele procesului Udrea-Bica
04 Noi 2018   •   22:53

Cornel Tăbăcaru, milionarul care stă în Costa Rica, a povestit la Antena 3, în emisiunea „Sinteza Zilei” culisele procesului Udrea-Bica.

„O să luăm ziua de vineri pe ore. Procesul celor două era programat să fie între 1 și 3 jumătate. Pe la 11.30-12.00, se adunase niște oameni, și români. Nu a plăcut foarte mult autorităților, erau mai agitați, apăruse în Mundo un articol în care erau prezentate toate personajele din România a care au fugit. Era o mică agitație.

Pentru început s-a decis să nu fie aduse pentru a fi prezente la judecarea lor. Într-un final, s-a hotărât să fie aduse cu o camionetă albă și escortate de 4-5-6 motocicliști, ceea ce nu este foarte uzual.

Le-au băgat prin spate. Judecătorul a hotărât să fie ședința fără public. Nu au intrat nici români, nici ziariști.

Judecătorul a zis că el rămâne să decidă în acest caz. Tribunalul s-a golit și a cerut niște martori. S-a înțeles că din moment ce nu s-a schimbat nimic din momentul arestări până la această contestație, singurul mod ar fi dacă în procedurile de arestare s-au strecurat imperfecțiuni. Au fost aduse câteva persoane din pușcărie. La ora 4.45 s-a terminat partea dnei Elena Udrea.

„Mergeți înapoi la închisoare”. Judecătorul a zis continuăm luni. Nimeni nu știe de ce judecatorul s-a întors și a spus că vreau ca acest proces să fie limpede. A început și contestația lui Bica, verdictul același. Totul s-a terminat pe la 7 seara.

Au fost duse tot prin spate. Cam asta a fost derularea. La Elena Udrea s-a mers prea mult pe treaba cu copilul. Pe treaba cu procedurile nu prea au fost”, a povestit milionarul.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Elena Udrea Alina Bica
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close