Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri-șoc. Mama lui Puiu Popoviciu, în vârstă de 90 de ani, folosită ca paravan de magnat

Dezvăluiri-șoc. Mama lui Puiu Popoviciu, în vârstă de 90 de ani, folosită ca paravan de magnat

Afaceristul Puiu Popoviciu își trimite afacerile în paradisuri fiscale după ce s-a folosit ani de zile de mama sa care are peste 90 de ani și a transformat-o în paravan pentru fabrica de milioane.

Dezvăluiri-șoc. Mama lui Puiu Popoviciu, în vârstă de 90 de ani, folosită ca paravan de magnat
Sursa foto: foto: Agerpres
01 Feb 2020   •   17:33

Puiu Popoviciu a predat una dintre cele mai bănoase afaceri unui offshore cipriot. Vă reamintim că magnatul are o condamnare de 7 ani de închisoare cu executare în România, însă șirul milioanelor din conturi se pierde în afacerile subterane în care a fost implicat.

Jurnalul.ro a intrat în posesia unui document din care rezultă că, în cadrul Adunării Generale a Asociaților companiei SC Farview Prime Investments SRL, s-a hotărât ca, începând cu data de 14 noiembrie 2019, cele 33.040 de părți sociale deținute de Ligia Popoviciu la această companie, să intre în proprietatea căsuţei poștale cipriote Aniruda Limited Nicosia, companie controlată, de asemenea, de Puiu Popoviciu.

Ligia Popoviciu este mama omului de afaceri Gabriel Aurel Popoviciu, o doamnă născută în anul 1930. În ciuda vârstei înaintate, Ligia Popoviciu este, practic, paravanul fiului său în afacerile imobiliare din România. Altele decât celebrul cartier residențial și celebrul complex comercial din nordul Capitalei, pentru care afaceristul a fost condamnat, definitv, la șapte ani de închisoare cu executare.

Mai multe detalii, în materialul exclusiv, prezentat, sâmbătă, de Berta Popescu, în emisiune "Linia întâi":

Ce face Puiu Popovici acum, după ieșirea Marii Britanii din UE, aflăm de la trimisul special Antena 3 la Londra, Sabina Iosub:

"De mai puțin de 24 de ore Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană, însă asta nu schimbă cu nimic, pentru moment, situația lui Puiu Popoviciu sau a lui Adamescu sau a altor români care se află în situații similare sau chiar mai rău, a celor din spatele gratiilor de aici, din Marea Britanie, spre exemplu", a spus Sabina Iosub.

×
Subiecte în articol: Puiu Popoviciu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close