Antena 3 CNN Actualitate Documentul exploziv care dezvăluie planul de cooperare între SRI și Parchet. Savaliuc: „Băieții aștia aveau un inventar al lucrurilor pe care le aveau de atins”

Documentul exploziv care dezvăluie planul de cooperare între SRI și Parchet. Savaliuc: „Băieții aștia aveau un inventar al lucrurilor pe care le aveau de atins”

Documentul exploziv care dezvăluie planul de cooperare între SRI și Parchet. Savaliuc: „Băieții aștia aveau un inventar al lucrurilor pe care le aveau de atins”
Sursa foto: Foto.: Agerpres
28 Feb 2017   •   08:14

Conducerea SRI dă noi explicaţii în Comisia de Control pe tema protocoalelor pe care instituţia le avea cu procurorii. Între timp, jurnaliştii de la Luju.ro au publicat un nou document exploziv despre dimensiunile acţiunilor de poliţie politică din Romania.

Acesta arată că, începând cu luna februarie 2009, pe lângă lege, au fost puse bazele unui câmp tactic prin care SRI s-a infiltrat în anchetele şi procesele penale, urmărind eliminarea unor politicieni şi personalităţi publice, dar şi anumite soluţii până la decizia finala în instanţele de judecată. 

”În document se specifică că, pe lângă existența protocolului de stat între Parchetul General și SRI, exista și un plan de cooperare cu numărul 0038064826 din 13 iulie 2013. Băieții aștia aveau, ca pe vremea comuniștilor, un inventar al lucrurilor pe care le aveau de atins, ce dosare să facă, cui să facă, pe ce zone de acțiune”, spune Răzvan Savaliuc, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: politie politica Răzvan Savaliuc SRI
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close