Antena 3 CNN Actualitate Doi elevi dansează pe bănci, cu profesoara la catedră, la o școală din Mureș. Imaginile au ajuns pe internet

Doi elevi dansează pe bănci, cu profesoara la catedră, la o școală din Mureș. Imaginile au ajuns pe internet

Este scandal la o şcoală din Mureş, după ce pe internet au apărut imagini cu doi elevi care făceau acrobaţii pe băncile din clasă. Şi asta chiar de faţă cu diriginta lor, care părea total depăşită de situaţie. Profesoara spune că totul s-a întâmplat în pauză şi le-ar fi atras atenţia copiilor să coboare de pe bănci.

Doi elevi dansează pe bănci, cu profesoara la catedră, la o școală din Mureș. Imaginile au ajuns pe internet
20 Mai 2022   •   09:30

Profesoara, devenită între timp şi directoare a şcolii din Valea Largă, Mureş, a fost coregraf fără voie pentru elevii care dansau pe bănci, în timp ce erau acompaniaţi cu ţipete de colegii lor.

"Era în pauză și filmulețul ține 27 de secunde. Li s-a atras atenția să coboare, însă partea aceea nu există. Eram la catedră cu o elevă, îi dădeam explicații și pe urmă li s-a atras atenția. Așa ceva nu se întâmplă în orele de limba franceză sau engleză", spune directoarea școlii, Petruța Bungardean.

Primarul are şi o explicaţie pentru cele întâmplate. Elevii erau în timpul pandemiei, nu puteau ieşi din clase şi nu aveau unde să îşi consume energia.

"Atunci condițiile sanitare impuneau rămânerea elevilor în clase în timpul pauzelor. Vom lua măsuri legale care se impun", a declarat Beniamin Pădurean, primarul comunei Valea Largă.

Părinţii spun şi ei că profesorii ar trebui să aibă o atitudine mai fermă, pentru a împiedica astfel de întâmplări.

Până în prezent, situaţia nu a fost clarificată, iar atât elevii cât şi profesoara au scapat nesancţionaţi.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close