Antena 3 CNN Actualitate Ecaterina Andronescu: Oricine ar fi fost în locul meu ar fi trebuit să acţioneze conform legii (VIDEO)

Ecaterina Andronescu: Oricine ar fi fost în locul meu ar fi trebuit să acţioneze conform legii (VIDEO)

Ecaterina Andronescu: Oricine ar fi fost în locul meu ar fi trebuit să acţioneze conform legii (VIDEO)
Sursa foto: Ecaterina Andronescu
18 Iul 2009   •   12:44

Universitatea Spiru Haret trebuie să treacă printr-un proces de validare de cinci ani, pentru ca diplomele să aibă acoperire, a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Aceasta a precizat că oricare alt ministru al Educaţiei ar fi luat aceleaşi măsuri pe care le-a luat ea însăşi, singura cerinţă a ministerului la adresa universităţii fiind respectarea regimului actelor de studii.

"Universitatea avea acreditare pentru specializările care erau în funcţiune şi care, dacă ar fi fost şi astăzi în regulă, nici astăzi nu ar fi avut nici o problemă. Din păcate Universitatea a multiplicat centrele de învăţământ la distanţă, sunt 53 de centre cu multe programe de studii fiecare, fără îndoială, ele toate sunt neutorizate. Oricine ar fi fost în locul meu ar fi trebuit să acţioneze în conformitate cu legea, pentru că nimeni nu este mai presus de lege", a declarat ministrul, în exclusivitate pentru Antena 3.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ecaterina Andronescu Spiru Haret
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close