Antena 3 CNN Actualitate Educație Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" are o nouă bibliotecă modernă

Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" are o nouă bibliotecă modernă

Bibliotecile școlare din România au nevoie de finanțare și de cărți noi. Situația este gravă până și la cele mai performante colegii și licee din Capitală. Una dintre aceste instituţii este Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" din București, care va beneficia de amenjarea unui spațiu de lectură confortabil și inspiraţional, în cadrul campaniei 10 Biblioteci de nota 10, desfășurată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

de Georgiana Adam    |    01 Mar 2024   •   08:04

Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" din București reprezintă un veritabil exemplu de excelență în educație. În perioada 2022-2023, elevii colegiului au obținut peste 150 de medalii de aur, argint și bronz la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale.

Această instituție își menține constant o poziție în top 3 cele mai bune colegii din București, după media notelor obținute de elevi la examenele de bacalaureat.

Vestea că această unitate de învăţământ se află printre câştigătorii concursului național 10 Biblioteci de nota 10 organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României nu i-a surprins pe profesorii Colegiului Național de Informatică "Tudor Vianu".

Aceştia şi-au dorit cu adevărat o nouă față pentru biblioteca şcolii și condiții moderne pentru studiul elevilor.

Participarea la concursul 10 Biblioteci de nota 10 a fost o inițiativă menită să sprijine educația de calitate prin furnizarea de resurse destinate transformării bibliotecilor.

Beneficiarii concursului 10 Biblioteci de nota 10, lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, vor avea ocazia să se bucure de lectură în spații moderne și acces la un nou fond de carte, în contextul în care majoritatea bibliotecilor școlare din țara noastră sunt într-o stare nesatisfăcătoare sau inexistente.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close