Antena 3 CNN Actualitate Educație Compania de consultanță în afaceri BearingPoint lansează o nouă ediție a concursului ”Be an Innovator 2017”

Compania de consultanță în afaceri BearingPoint lansează o nouă ediție a concursului ”Be an Innovator 2017”

Compania de consultanță în afaceri BearingPoint lansează o nouă ediție a concursului ”Be an Innovator 2017”
Sursa foto: Agerpres.ro
21 Mar 2017   •   13:42

Compania de consultanță în afaceri BearingPoint lansează concursul ”Be an Innovator” pentru studenții cu idei de proiecte inovatoare. Studenții se pot înscrie la competiție până pe 31 martie, iar premiile vor avea suma totală de 12.000 euro. 
Sub motto-ul ”Go Digital”, BearingPoint caută studenți de la școlile și universitățile din Germania, Austria, Elveția și România. Aceștia își pot înregistra ideile de  proiectele la adresa www.bearingpoint.com/beaninnovator și pot trimite aplicația până pe 31 martie la [email protected] 

Compania  va analiza și va stabili echipele de finaliști care urmează să își prezinte ideile la data de 5 mai 2017 în fața juriului ales de BearingPoint. Câștigătorii competiției vor fi anunțați într-un cadru festiv unde se vor înmâna și premiile. 
”Prin integrarea României, deschidem noi orizonturi care constituie, în opinia mea, o îmbogățire pentru toți participanții. Prin concentrarea asupra digitalizării ne apropiem de problemele centrale ale societății, dar și ale economiei. Studenții dobândesc astfel o conexiune directă cu provocările cu care se confruntă clienții noștri, astfel încât mă bucur foarte mult că vom avea ocazia să identificăm soluțiile împreună”, a declarat Kiumars Hamidian, directorul Regiunii GCR (Germania, Republica Cehă și România) a BearingPoint și președintele juriului 'Be an Innovator'. 

Un număr foarte mare de proiecte au fost depuse în 2016, ceea ce dovedește că interesul pentru această competiție este unul ridicat. Anul trecut echipa câștigătoare  a fost ”EyeScan” de la Universitatea din Mannheim din Germania, care a dezvoltat o aplicație ce recunoștea mișcarea ochilor cu ajutorul camerei frontale a telefonului. Această aplicație face 
posibilă navigarea în meniul telefonului prin intermediul tiparelor de mișcare identificate. 
Câștigătorii se află încă din luna mai a anului trecut sub instruire, ceea ce face posibilă dezvoltarea aplicației și proiectarea ei pe piață sub forma unui start-up. 
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: concurs
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close