Antena 3 CNN Actualitate Educație Cei mai buni elevi din ţară la Geografie participă la Concursului de Comunicări Ştiinţifice

Cei mai buni elevi din ţară la Geografie participă la Concursului de Comunicări Ştiinţifice

Cei mai buni elevi din ţară la Geografie participă în aceste zile la etapa naţională a Concursului de Comunicări Ştiinţifice ale Elevilor din Clasele Liceale.

Cei mai buni elevi din ţară la Geografie participă la Concursului de Comunicări Ştiinţifice
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iul 2023   •   11:16

Peste 100 de pasionaţi de geografie îşi prezintă lucrările în faţa comisiei de examinare.

Totodată, organizatorii sărbătoresc a 24-a ediţie a concursului.

38 de profesori însoţitori sunt alături de cei mai buni mici geografi din ţară şi îi ajută să treacă peste emoţii.

”Mă simt entuziasmată n-am mai participat niciodată la Olimpiada Naţională, e ceva nou pentru mine şi o să mă bucur de fiecare moment cu siguranţă”, spune o elevă care participă la Concursului de Comunicări Ştiinţifice.

”Concursul se desfăşoară timp de 15 minute, noi în faţa unei comisii de profesori o să prezentăm Power Point-uri pentru tema respectivă şi aceştia ne vor pune la sfârşit întrebări legate de acest Power Point”, explică un alt elev participant.

Participarea la Concursul de Comunicări Ştiinţifice ale Elevilor din Clasele Liceale este o bucurie pentru toţi elevii pasionaţi de geografie. Aceştia şi-au pregătit cu simţ de răspundere proiectele pe care le vor prezenta în faţa comisiei de profesori.

SINC Cristina Ghita ISJ Ilfov 21:50-22:13

”Este un concurs cu tradiţie, el se derulează anual. Cel puţin 24 de ediţii are acest concurs, cu întrerupere în perioada pandemiei, de aceea mă bucur personal că am reușit să reactivăm interesul pentru această competiție și să strângem în Ilfov, la Măgurele, peste 100 de participanți”, a declarat Cristina Ghiță, ISJ Ilfov.

Rezultatele vor fi afişate după 13 iulie, care este ultima zi de concurs.

×
Subiecte în articol: elevi concurs geografie
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close