Antena 3 CNN Actualitate Educație O fostă elevă redă strălucirea bibliotecii Școlii Gimnaziale Lucieni, alături de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

O fostă elevă redă strălucirea bibliotecii Școlii Gimnaziale Lucieni, alături de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Ioana Pătulea, o fost elevă a Școlii Gimnaziale Lucieni din Dâmbovița, a reușit să ofere un cadou impresionant pentru școala în care a învățat: o bibliotecă nouă, modernă, obținută în campania "10 Biblioteci de nota 10" a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Apr 2024   •   16:31

După ce a aflat de campania "10 biblioteci de nota 10", Ioana a coordonat proiectul prin intermediul căruia școala în care a învățat a participat și a câștigat concursul.

Cu sprijinului primit din partea editurii Litera și Fischer International, biblioteca școlii s-a transformat într-un spațiu de lectură atractiv pentru elevi.

"Prin ajutorul meu, am vrut să le mulțumesc profesorilor pentru că au avut încredere în mine și pentru că m-au încurajat să citesc de-a lungul timpului. Am vrut să le oferim și copiilor, generației de astăzi, șansa de a se bucura de materiale noi, cărți utile și un spațiu amenajat confortabil și prietenos", povestește, entuziasmată, Ioana.

Campania "10 Biblioteci de Nota 10" aduce în prim-plan nevoia de investiții în resursele educaționale din România și reprezintă o oportunitate pentru școli și licee de a-și îmbogăți și moderniza bibliotecile, contribuind, astfel, la formarea unei generații de cititori pasionați și bine pregătiți.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close