Antena 3 CNN Actualitate Educație Începe şcoala. Ministrul Educaţiei: 67,79% din numărul total al unităţilor de învăţământ au decizie de începere a cursurilor cu prezenţă fizică

Începe şcoala. Ministrul Educaţiei: 67,79% din numărul total al unităţilor de învăţământ au decizie de începere a cursurilor cu prezenţă fizică

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că 67,79% din numărul total al unităţilor de învăţământ, de stat şi privat, au decizie de desfăşurare a cursurilor cu prezenţă fizică, începând de luni.

Începe şcoala. Ministrul Educaţiei: 67,79% din numărul total al unităţilor de învăţământ au decizie de începere a cursurilor cu prezenţă fizică
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2021   •   14:48

67,79% din numărul total al unităţilor de învăţământ au decizie de începere a cursurilor cu prezenţă fizică. În această situaţie se află 4.847 de unităţi de învăţământ, cu un număr total de peste două milioane de elevi şi preşcolari.

Sorin Câmpeanu a precizat că informaţiile exacte privind modul în care vor reîncepe cursurile sunt disponibile pe site-urile fiecărui inspectorat şcolar.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunț de ultim moment despre începerea școlilor: ”Elevii se întorc în bănci, de luni”

Şcoala va începe pe 8 noiembrie pentru toţi elevii şi preşcolarii atât din învăţământul de stat, cât şi privat. Se vor desfăşura cursuri cu prezenţă fizică în unităţile în care rata de vaccinare anti-COVID a întregului personal este de peste 60%.

În situaţia în care vor fi probleme legate de resursa umană sau de infrastructură, indiferent dacă rata de vaccinare a personalului este de peste 60%, există în continuare posibilitatea ca şcolile respective să solicite desfăşurarea cursurilor online. 

Elevii ar urma să fie testați de două ori pe săptămână, anunță ministrul Educaţiei

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, elevii și întreg personalul din instituțiile de învățământ vor fi testaţi de două ori pe săptămână.

×
Subiecte în articol: Sorin Cîmpeanu deschide scoli
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close