Antena 3 CNN Actualitate Educație REPARTIZARE ADMITERE LICEU 2019. Vezi aici TOP 10 LICEE din țară

REPARTIZARE ADMITERE LICEU 2019. Vezi aici TOP 10 LICEE din țară

REPARTIZARE ADMITERE LICEU 2019. Vezi aici TOP 10 LICEE din țară
12 Iul 2019   •   10:51

Vineri, pe 12 iulie, au fost afișate listele cu repartizarea elevilor absolvenți de clasa a VIII-a, liceele din România. În funcție de media generală de la Evaluarea Națională și media generală a claselor V – VIII, fiecare elev a intrat la unul dintre liceele pentru care a optat.

Cap de afiș la cele mai mari medii de admitere din țară sunt Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova și Colegiul Național „Sfântul Sava” din Capitală.

La cel dintâi liceu, ultima medie de admitere la secția de Științe ale naturii a fost de 9,91. Locurile 2 și 3 sunt ambele ocupate de „Sfântul Sava”. La secția de Matematică – Informatică bilingv, ultima medie a fost 9,89, în timp ce la secția de Științe ale naturii, linia s-a tras la media 9,85.

În top se mai află secțiile de Matematică – Informatică ale Colegiilor „Mircea cel Bătrân” din Constanța și „Frații Buzești” din Craiova, ambele cu 9,84.

Tot în primele zece se mai numără și Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, Colegiul „Vasile Alecsandri” din Galați, Colegiul Național „Spiru Haret” din București și Colegiul „Gheorghe Munteanu Murgoci” din Brăila.

Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a avut loc vineri dimineață.

VEZI AICI REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ

 

REPARTIZAREA ÎN LICEE pe fiecare JUDEȚ:

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close