Antena 3 CNN Actualitate Educatoarea din Feteşti care a plesnit un băiat a fost dată afară, după ce părinţii au refuzat să-şi ducă astăzi copiii la grădiniţă

Educatoarea din Feteşti care a plesnit un băiat a fost dată afară, după ce părinţii au refuzat să-şi ducă astăzi copiii la grădiniţă

Femeia cu 35 de ani de experienţă în învăţământ a fost dată afară, după ce părinţii copilului plesnit peste faţă de ea au depus plângere la poliţie pentru infracţiunea de lovire. Mai mult, ceilalţi părinţi s-au solidarizat şi au refuzat să-şi mai ducă astăzi copiii la şcoală. Au cerut ca femeia să fie concediată. Filmuleţul în care aceasta plesneşte cu dosul palmei un băieţel de 5 ani a stârnit revoltă şi pe reţelele de socializare.

Educatoarea din Feteşti care a plesnit un băiat a fost dată afară, după ce părinţii au refuzat să-şi ducă astăzi copiii la grădiniţă
de Claudia Popovici    |    14 Oct 2020   •   18:00

Toţi părinţii copiilor aflaţi în clasă cu băieţelul de 5 ani, plesnit de educatoare peste ochi, fără niciun motiv, au refuzat să-şi lase copiii la grădiniţă. Ei au cerut conducerii instituţiei să o dea afară pe educatoarea care l-a lovit pe copil, de faţă cu ceilalţi colegi.

"Au venit de la Inspectorat şi ni s-a spus ca este dată afară", a declarat în exclusivitate pentru Antena 3, mama băieţelului lovit.

Ca să nu plece din invăţământ pe uşa din dos, educatoarea ar fi încercat să-i înduplece pe inspectori să o lase să-şi depună dosarul de pensie. A fost refuzată şi i s-a desfăcut contractul de muncă.

La o zi după ce a fost bătut, copilul a prins curaj şi i-a povestit mamei ce s-a întâmplat.

"Copilul a spus ca e foarte supărat că l-a certat doamna şi că i-a dat cu palma peste faţă. Nu a vrut să mai meargă la grădinitţă. I-a dat cu palma peste faţă şi apoi cu cuţitul de plastic peste faţa. Se aude când spune "Ia cuţitul, Ilinca!"

Educatoarea s-a lăudat părinţilor după ce l-a lovit pe copil

Educatoarea a filmat cu telefonul întregul moment, l-a postat pe grupul de WhatsApp al clasei şi s-a lăudat părinţilor cu un mesaj: "Postările sunt făcute să primim laude sau idei în activităţile la clasă. Poate nu sunt cele mai bune dar eu sunt mulţumită, dumneavoastră?"

Nu ar fi primul incident. În trecut, alţi părinţi s-au plâns că cei mici ar fi fost terorizaţi de educatoarea care ţipa la ei sau era violentă cu ei.

Părinţii copilului lovit sunt hotărâţi să nu-şi retragă plângerea făcută la poliţie. De altfel, pe numele educatoarei a fost întocmit şi un dosar penal pentru infracţiunea de lovire.

Citeşte si: Educatoarea din Feteşti, care s-a filmat cum pălmuieşte un copil, s-a lăudat pe grupul de WhatsApp al clasei: "Aştept laude şi idei de viitor"

×
Subiecte în articol: educatoare Fetesti
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close