Antena 3 CNN Actualitate Educatoarea ucisă a cerut de 10 ori ordin de protecție împotriva soțului, înainte să moară

Educatoarea ucisă a cerut de 10 ori ordin de protecție împotriva soțului, înainte să moară

Educatoarea ucisă de soțul său a cerut de zece ori ordin de protecție, însă nu se simțea deloc protejată de oamenii legii, motiv pentru care și-a retras multe dintre plângeri, pentru a nu provoca furia bărbatului.

Educatoarea ucisă a cerut de 10 ori ordin de protecție împotriva soțului, înainte să moară
de Andreea Ştefan    |    16 Aug 2021   •   17:39

Educatoarea ucisă cu bestialitate de propriul soț a cerut de 10 ori ordin de protecție împotriva soțului său, însă i-au fost respinse pe motiv că nu sunt întemeiate.

Motivarea integrală a Tribunalului București:

"A mai arătat reclamanta că îi sunt incalcate demnitatea si independenţa, valori care stau la baza echilibrului uman. Cu titlu de exemplu, menţionează ca soţul său îi impune stilul vestimentar, fiind obligată să se îmbrace cu articolele vestimentare indicate de acesta şi care nu corespund dorinţelor sale. Nu are voie să se îmbrace cum dorește şi este necesar ca hainele sa îi acopere întregul corp şi să fie de culoare închisă.

De asemenea, nu are voie să se deplaseze în afara locuinţei, decât în locurile agreate de pârât şi nu fără acordului pârâtului sau fără a cunoaşte ora la care părășește domiciliul şi ora la care se întoarce. Orice nerespectare din partea sa a restricţiilor stabilite de pârât, atrage pedepse coercitive din partea acestuia.

Reclamanta a arătat că toate acestea i-au născut, în mod firesc, un puternic sentiment de frică, care nu o părăseşte niciodată şi care îi conduce toate gesturile şi acţiunile. Acesta a fost şi motivul pentru care nu a insistat, în toţi aceşti ani, în soluţionarea acţiunii de divorţ, deşi viaţa pe care o trăiește nu îi aduce niciun pic de împlinire sau bucurie, ci doar teamă, dezgust şi traume, iar cel mai mult se teme pentru fiicele sale şi pentru modul în care acestea cresc şi se dezvoltă în acest climat.

În mod corect a reţinut prima instanţă că din probatoriul administrat în cauză, rezultă că există o stare tensionată între părți generată îndeosebi de comportamentul pârâtului, însă prin probele administrate nu s-a dovedit și existența unor acte de violență recente de natură a atrage măsura evacuării pârâtului din locuința proprietate comună, urmare a admiterii cererii privind atribuirea beneficiului folosirii locuinței familiei.

Având în vedere că locuința are parter și încă 2 etaje, având 7 camere plus dependințe, raportat la numărul camerelor, în raport de configurația imobilului, se reține că ar fi posibilă folosirea în comun a acestuia, cu stabilirea pentru fiecare dintre părți a spațiilor pe care să le folosească, pentru a se evita evacuarea pârâtului din singura locuință pe care o deține în proprietate.

Ca atare, întrucat prima instanţă, în mod corect a apreciat, în urma analizării probelor administrate, că cererea reclamantei nu este intemeiată, şi, constatând că nu pot fi reţinute criticile apelantei din apelul formulat, Tribunalul va respinge apelul, ca nefondat", se arată în motivarea Tribunalului București.

Educatoarea a formulat numeroase plângeri la poliţie împotriva soțului său, pentru bătăile administrate şi violurile la care a fost supusă de-a lungul timpului.

O educatoare din Capitală a murit după ce a fost înjunghiată în propria casă

Dramă într-o familie din Capitală. O educatoare a murit după ce a fost înjunghiată în propria casă, iar principalul suspect este chiar soțul femeii, care în acest moment este cautat de poliţişti.

Educatoarea care a fost ucisă în propria casă avea ordin de protecție împotriva fostului soț care este suspectul principal în această crimă.

Potrivit vecinilor acesta a reuşit să o convingă pe femeie să-l primească acasă însă în urma unui conflict izbucnit spontan bărbatul a bătut-o după care a înjunghiat-o. Trupul femeii a fost găsit de un echipaj SMURD a doua zi moment în care s-a declarat şi decesul.

×
Subiecte în articol: educatoare ucisa
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close