Antena 3 CNN Actualitate El este cel de-al doilea român ucis în Algeria

El este cel de-al doilea român ucis în Algeria

El este cel de-al doilea român ucis în Algeria
Sursa foto: Foto: radu-tudor.ro
de M.Z.    |    22 Ian 2013   •   11:28

El este Mihai Marius Bucur, cel de-al doilea român mort în atentatul terorist de la In Amenas, din Algeria. Victima, în vârstă de 40 de ani, era din Ploieşti şi avea doi copii - un băiat de 13 ani şi o fetiţă de 3 ani, scrie Radu Tudor pe blog.



Bărbatul era inginer în domeniul energetic.

Potrivit unor surse apropiate familiei şi citate de Mediafax, iniţial soţia bărbatului a fost informată că starea lui Mihail Bucur este bună, că acesta este rănit la o mână şi că este în afara oricărui pericol.
  
Duminică după-amiază, soţia românului a fost anunţată oficial că bărbatul a murit în spital.
     
Femeia este auditor la Curtea de Conturi şi a fost directoare a Casei de Asigurări de Sănătate Prahova.


  
"În dupa amiaza zilei de 20 ianuarie, autorităţile algeriene au informat oficial Ambasada României de la Alger că unul dintre cetăţenii români care se aflase în complexul de la In Amenas în timpul atacului terorist a încetat din viaţă. Din informaţiile obţinute de autorităţile române, rezultă că decesul a intervenit, în spital, urmare a rănilor grave suferite, înregistrate anterior", se arată în comunicat remis duminică de Ministerul de Externe.
  
În atacul din Alegaria şi-a mai pierdut viaţa un bărbat în vârstă de 36 de ani din Bărcăneşti (Prahova), în timp ce alţi trei români au fost salvaţi.

Între timp, premierul algerian a făcut public bilanţul oficial. În total, 37 de oameni au fost ucişi în conflictul militar, printre care şi cei doi români.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi români ucişi în Algeria, în atentatul terorist de la In Amenas, au fost transportate, marţi, la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti, unde urmează să fie supuse necropsiilor pentru stabilirea cauzelor morţii.





×
Subiecte în articol: Algeria
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close