Antena 3 CNN Actualitate ”Să ne veghezi pe toți, de sus” | Ea este Elena, fata de 17 ani din Dâmbovița, găsită moartă în baie de tatăl ei

”Să ne veghezi pe toți, de sus” | Ea este Elena, fata de 17 ani din Dâmbovița, găsită moartă în baie de tatăl ei

Elena este fata în vârstă de 17 ani din Dâmboviţa, care a fost găsită moartă în baie de tatăl ei.

”Să ne veghezi pe toți, de sus” | Ea este Elena, fata de 17 ani din Dâmbovița, găsită moartă în baie de tatăl ei
Sursa foto: Facebook
de Andreea Ştefan    |    20 Feb 2023   •   22:21

”Cuvintele nu pot exprima și gestiona emoțiile și miile de gânduri ce ne încearcă acum pe toți. Sunt momente în viață când nimic din ceea ce am spune sau face nu poate aduce o alinare. Ne gândim la Mântuitorul nostru Iisus Hristos, care aflând de moartea lui Ioan Botezătorul, prietenul său, a lăcrimat chiar și divinul!

Aceste lacrimi se așază în zilele acestea peste noi toți, cei din marea familie a Liceului Tehnologic „Iordache Golescu”!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Și totuși Raiul este plin de suflete curate și inocente și începând de azi este mai bogat, Elena merge să bucure cu zâmbetul și bunul simț ieșit din comun, pe îngerii lui Dumnezeu!

Citește și: O fată de 17 ani a fost găsită moartă în baie, de tatăl ei, în Dâmboviţa

Elena trăiește acum prin sutele sau poate miile de suflete ale generațiilor liceului nostru!

Să nu uităm că cea mai frumoasă si înaltă formă de iubire este să ne rugăm pentru cineva! Acum cerul se umple de iubirea gândurilor si a rugăciunilor noastre pentru Elena!

Să ne veghezi pe toți, elevi și profesori de acolo, de Sus, și îți promitem că fiecare zi însorită ne va aduce aminte de zâmbetul tău inocent! 

Nu spunem „adio” sau „la revedere”, pentru că între noi și Elena este o mare punte de iubire… Dumnezeu să odihnească în lumină sufletul tău curat!”, este mesajul conducerii Liceului Tehnologic ”Iordache Golescu” din Găești, potrivit cronica-gaestiului.ro.

Tragedia a avut loc luni dimineaţă, în localitatea dâmbovițeană Meri.

Din primele informații, se pare că fata a murit în timp ce făcea baie

×
Subiecte în articol: Dambovita moarta baie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close