Antena 3 CNN Actualitate Sindicatul Europol anunță că i-a îndeplinit dorința bărbatului care amenința oamenii legii cu pistolul

Sindicatul Europol anunță că i-a îndeplinit dorința bărbatului care amenința oamenii legii cu pistolul

Sindicatul Europol a reacționat la bărbatul care amenința, cu arma, Poliția, într-un live pe Facebook, după ce i-ar fi întocmit un dosar penal pentru că ar fi condus un autoturism sub influența substanțelor stupefiante. ”Dorința i-a fost îndeplinită!”

Sindicatul Europol anunță că i-a îndeplinit dorința bărbatului care amenința oamenii legii cu pistolul
Sursa foto: Facebook
de Viorel Aydan Cioroi    |    03 Aug 2021   •   00:14

”Vreau să vină să îmi spargă și mie ușa acum”, spune bărbatul prin intermediul unui live pe Facebook, în timp ce arată arma. „Să nu zică că dau cu cauciuc. Vreau doar să îmi spargă ușa.

Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie, nu mă duc pentru că m-ai prins pe mine drogat la volan. Dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc”, amenință bărbatul.

 ”Sparge-mi ușa, dar să fii pregătit când spagi. Și nu să vii cu 2 - 3 inși, că degeaba veniți 2 - 3 inși. Aveți veste antiglonț? Ia uite-o”, a adăugat bărbatul, ridicând o grenadă de pe masă pentru a o prezenta la cameră.

Imaginile au ajuns și la polițiștii din cadrul Europol, care i-au îndeplinit dorința bărbatului și chiar le-au postat și pe pagina lor oficială de Facebook, spunând că „dorința i-a fost îndeplinită” bărbatului.

„În după-amiază acestei zile colegii noștri din cadrul IPJ Dâmbovița l-au reținut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împușca și pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au <îndrăznit> să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante”, spun oamenii legii în cadrul unei postări pe Facebook.

Încă nu s-a descoperit proveniența armelor pe care bărbatul le etala în live-ul de pe Facebook, însă, polițiștii din cadrul Europol continua cercetările pentru a stabili proveniența armelor dar și tipul de substanță inhalată în momentul în care a început amenițările la adresa polițiștilor.

„Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă”, mai spun polițiștii din cadrul Europol.

Interlopul ”Turcu”, săltat de mascați după ce îl amenință pe șeful Poliției din Dâmbovița: ”Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc”

 

×
Subiecte în articol: interlop drogat ameninta poliție arme
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close