Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv! Mărturia presupusului răpitor al minorei sechestrate din Bucureşti: ''M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Mi-a spus că are 20 de ani!''

Exclusiv! Mărturia presupusului răpitor al minorei sechestrate din Bucureşti: ''M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Mi-a spus că are 20 de ani!''

Avem declaraţii în exclusivitate despre cazul minorei răpite în Bucureşti! Fata de 12 ani a fost salvată luni de poliţişti dintr-un apartament din Sectorul 4. Suspectul a declarat pentru Antena 3, că fata i-ar fi spus că are 20 de ani şi ar fi mers cu el de bunăvoie, după ce a cunoscut-o pe internet. De cealaltă parte, familia copilei susţine că aceasta a fost torturată.

Exclusiv! Mărturia presupusului răpitor al minorei sechestrate din Bucureşti: ''M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Mi-a spus că are 20 de ani!''
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   00:18

Cazul fetiței de 12 ani care a fost sechestrată într-un apartament din București a ținut România cu sufletul la gură.

Bărbatul suspectat că a sechestrat-o pe fetița de 12 ani, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre cum s-a întâmplat totul.

Individul de 42 de ani acuzat că a răpit-o pe copilă spune că ea ar fi venit de bunăvoie la el acasă. Mai mult, că ea nu i-ar fi spus că este minoră și că are doar 12 ani. 

''Am vorbit cu ea timp de două luni de zile la telefon''

''M-am cunoscut cu ea pe Facebook. Ea a vorbit cu mine, ea m-a băgat în seamă. Bună, ce faci. I-am zis, cine eşti. Sunt o fată. Şi de ce te bagi cu mine în seamă? Păi, că am văzut că ai sufletul pe bun. De unde știi tu. Am văzut eu, că ți-am văzut pozele și tot așa. Am vorbit cu ea și am întrebat-o, câți ani ai. 20 de ani. Am vorbit cu ea timp de două luni de zile la telefon. Mi-a zis că vrea să fugă de acasă, nu vrea să mai stea, că vine măsa cu mulți bărbați acolo, că ea nu mai suportă, că a bătut-o, că a fost violată de ei'', povesteşte presupusul răpitor al fetei.

Bărbatul susţine că nu a avut relaţii intime cu fata şi că nu a agresat-o.

''Nu, că nu a vrut. Mi-a zis că de când a fost violată, că îi e frică'', adaugă acesta.

Tatăl fetei îl acuză pe individ că i-a torturat fiica

''L-a cunoscut de pe rețelele de socializare. Copilul fiind de numai de 12 ani și trei luni, a fost coruptă (...) A fost torturată, lovită, tăiată cu aparat de bărbierit pe mâna stângă'', spune tatăl copilei de 12 ani.

 Cazul a ieșit la lumină, după ce fata a sunat la 112 și a reclamat că este ținută prizonieră într-o garsonieră din București. A descris ce vede pe geam, iar polițiștii au reușit să o găsească și au scos-o pe geam din casa respectivă. Suspectul a fost găsit și este cercetat în libertate.

Mama fetei face un apel la părinţi

Vreau să fac apel pentru părinți, să aibă grijă de copii. Avem copil de 12 ani, am intrat în Facebook-ul lui, am văzut numai sex virtual, cu oameni peste 20 de ani, oameni de 30, 40. Sunt foarte mulți pedofili... Au trimis poze cu ***, deci aveți grijă de copii”, a declarat mama fetei. 

Prima sesizare a fost făcută de părinții fetei, la o secție de poliție din Sectorul 5, de unde aceasta a dispărut. Mai apoi, agenții de la serviciul Investigații Criminale au venit pe urma fetei, reușind să ia legatura cu aceasta prin telefon, cu ajutorul părinților.

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariţia unei minore, reclamaţia fiind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât şi dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza Sectorului 4”, a anunţat Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: marturie minora Facebook rapitor sechestrata
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close