Antena 3 CNN Actualitate Exploziv: Denunț bombă la DNA împotriva Casei Regale. Tăriceanu și Dragnea sunt și ei vizați

Exploziv: Denunț bombă la DNA împotriva Casei Regale. Tăriceanu și Dragnea sunt și ei vizați

Exploziv: Denunț bombă la DNA împotriva Casei Regale. Tăriceanu și Dragnea sunt și ei vizați
25 Noi 2017   •   17:07

Denunț bombă la DNA împotriva lui Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și împotriva membrilor Casei Regale. Aceștia sunt acuzați de fals în înscrisuri, abuz în serviciu, trafic de influență și constituirea unui grup infracțional. Mai exact, este vorba despre legea privind statutul Casei Regale.

Plângerea a fost depusă de către fostul parlamentar și fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar. Acesta îi acuză pe președinții Sentatului și Camerei Deputaților de formarea unui grup infracțional, care ar duce la jefuirea statului român. Îi acuză pentru că au depus acea inițiativă legislativă prin care Casa Regală ar căpăta un alt statut juridic și ar primi în folosință pentru următorii 49 de ani Palatul Elisabeta și ar avea cheltuielile suportate de statul român.

Gheorghe Funar face propriile sale calcule și spune că este vorba de 25 de milioane de euro, bani care s-ar da anual Casei Regale.

Intrat prin telefon în emisiunea Ediție de Weekend, Gheorghe Funar a declarat că el nu i-a acuzat pe cei numiți, ci a cerut ca aceștia să fie audiați doar ca martori.

„Eu nu i-am acuzat pe cei pomeniți, pe Dragnea și Tăriceanu, pe Margareta Duda, Radu Duda, că sunt membrii acestui grup infracțional, eu am cerut să fie audiați ca martori. Eu știu cine sunt membrii grupului, dar nu mi-am permis să-i citez, ca să nu-i supăr. Plângerea am trimis-o astăzi online la DNA și luni le-o trimit prin poștă și cu semnătura mea. Cei de la DNA și românii vor afla din cele 14 pagini multe lucruri despre monarhie. Să se respecte Constituția României și să nu se înființeze împotriva voinței poporului român exprimată prin referendumurile din 1991 și 2003 când poporul a votat pentru republică și împotriva monarhiei”, a declarat Funar.

„Monarhia în România a fost adusă de evrei și instaurată după alungarea domnitorului Alexandru Ioan Cuza”, a mai spus fostul primar al Clujului.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close