Antena 3 CNN Actualitate Familia lui Bercea cere reanalizarea dosarului de şantaj

Familia lui Bercea cere reanalizarea dosarului de şantaj

de M.Z.    |    01 Sep 2014   •   18:51
Familia lui Bercea Mondial cere reanalizarea dosarului de şantaj. 
 
Avocatul lui Bercea, Pavel Abraham. spune că au existat anumite nereguli legate de interceptări, iar anumite probe ar fi trebuit scoase în acel context. 
 
"Nu se pune problema ca dosarul să fie retrimis, suntem în faza finală la camera preliminară şi au cerut aceste chestiuni judecătorului de cameră preliminară, dar noi am solicitat în dosarul şantajul să fie retrimis organelor de procuratură, pentru că sunt o serie de nereguli în administrarea probelor", a spus avocatul Pavel Abraham.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie
 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close