x close

Familia lui Ionuţ atacată de câini maidanezi în cimitir, unde venise să aprindă o lumânare

de M.Z.    |    27 Ian 2014   •   18:47

Familia lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi la începutul lunii septembrie, a trecut astăzi printr-un moment cumplit. Părinţii băiatului au fost atacaţi de câini, chiar în cimitir, unde veniseră să aprindă o lumânare. 

Tatăl lui Ionuţ, Valentin Anghel, spune că mai mulţi maidanezi au sărit să îl muşte. Paznicii cimitirului au intervenit însă şi au reuşit să alunge câinii.

Mai mult, Valentin Anghel susţine că nu este prima dată când el sau soţia lui sunt atacaţi de maidanezi în cimitirul Sf. Vineri.

 
Pe 10 septembrie, Camera Deputaţilor a adoptat Legea privind câinii fără stăpân, care stabileşte, printre altele, un termen de 14 zile lucrătoare în care câinii sunt ţinuţi în adăposturi, după care, dacă aceştia nu sunt revendicaţi sau adoptaţi, pot fi eutanasiaţi, edilii având posibilitatea să amâne eutanasierea. Proiectul de lege privind câinii fără stăpân a fost adoptat de plenul Camerei Deputaţilor cu 266 de voturi "pentru", 23 de voturi "împotrivă" şi 20 de abţineri.

Legea, adoptată după moartea lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi, a fost contestată la CCR de un grup de 30 de parlamentari, din toate grupurile parlamentare, cu excepţia UDMR. 

Ce modificări aduce noua lege a maidanezilor. Amendamentele adoptate

Ce presupune eutanasierea câinilor. "Nu există nici un fel de barbarie în această lege"
 
În Bucureşti există aproximativ 64.000 de câini fără stăpân, iar posibilitatea municipalităţii de a caza în adăposturi aceste animale este mult mai mică decât numărul de animale aflate în libertate, arătau iniţiatorii proiectului de hotărâre privind organizarea referendumului local.
 

Pe 2 septembrie, un copil în vârstă de patru ani a murit, după ce a fost sfâşiat de câinii maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Carnaj la Timişoara. Zeci de oi au fost sfâşiate de o haită de câini maidanezi

O femeie a fost atacată de o haită de 20 de câini maidanezi, în plină zi. Victima a ajuns la spital

Citeşte mai multe despre:

caini maidanezi copil ucis de caini
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati