Antena 3 CNN Actualitate Femeie blocată ore în șir în gura de aerisire a unui bloc, după ce a încercat să scoată o pisică, în București

Femeie blocată ore în șir în gura de aerisire a unui bloc, după ce a încercat să scoată o pisică, în București

O femeie de 60 de ani a rămas blocată într-o gură de aerisire din subsolul unui bloc din sectorul 5 din București după ce a încercat să salveze o pisică, în cursul zilei de luni.

Femeie blocată ore în șir în gura de aerisire a unui bloc, după ce a încercat să scoată o pisică, în București
Sursa foto: ISU București-Ilfov
de Adelina Miron    |    27 Dec 2021   •   19:58

Locatarii blocului au sunat la 112 după ce au auzit strigătele de ajutor ale femeii.

Aceasta obișnuiește să hrănească animalele fără stăpân, iar locatarii au văzut-o ultima dată sâmbătă seară, însă femeia le-a povestit pompierilor că a rămas înțepenită luni dimineață.

„Am vorbit la telefon sâmbătă dimineață, la ora 11:30. I-am urat ”Sărbători fericite!” și era bine. În jurul prânzului a încercat soția mea să o contacteze și nu a răspuns la telefon, iar la ora 20, la fel, soția mea a încercat să ia legătura cu ea și nu s-a putut, după care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A doua zi dimineața m-au chemat vecinii, am intrat în casă, că am crezut că e o problemă în casă, nu a fost cazul”, a declarat fiul său, potrivit Gândul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au sosit trei mașini de pompieri, două de Poliție și o ambulanță. Pentru ca femeia să poată fi scoasă mai ușor, hainele i-au fost unse cu ulei, însă pompierii au spart în cele din urmă peretele de la subsolul blocului pentru a lărgi gura de aerisire.

„Cu ajutorul echipamentelor specifice, salvatorii au decupat o bucată de beton din peretele subsolului pentru a putea extrage victima,o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani. Pe durata intervenției, persoana a fost conștientă. După extragere, i-au fost acordate îngrijiri medicale și a fost transportată, conștientă, la Spitalul Universitar de Urgență București de către echipajul SMURD”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.
 

×
Subiecte în articol: femeie blocata pisica București
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close