Antena 3 CNN Actualitate Fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras cu o armă în patru maşini

Fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras cu o armă în patru maşini

Fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras cu o armă în patru maşini
Sursa foto: Foto: ecomagazin.ro
de M.Z.    |    02 Ian 2012   •   13:07

Fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras cu o armă în patru maşini. Două dintre autoturisme erau parcate pe trotuar, iar celelalte două se aflau în trafic.

Potrivit corespondentului Antena 3, Alin Ghiciulescu, în urma incidentului nu există nici o victimă. Evenimentul a avut loc în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie 2012, spun martorii, iar poliţia a aflat abia luni.

Tânărul din Drobeta Turnu Severin a tras focurile de armă de la fereastra unui apartament. Deocamdată, nu se ştie cui aparţine arma.

Una dintre maşinile găurite de gloanţe aparţine adjunctului poliţiei de frontieră din Orşova, alta este a bodyguardului unui om de afaceri din Drobeta Turnu Severin, iar celelalte două erau în trafic.

Poliţia a fost la faţa locului şi are deja un cerc de suspecţi.

Adjunctul poliţiei de Frontieră din Orşova a spus că îi este teamă să vorbeacă despre acest eveniment şi chiar şi-a luat maşina din zonă şi a dus-o la o curte pentru a nu se afla, a mai spus corespondentul Antenei 3, care a adăugat că nici bodyguardul omului de afaceri nu a dorit să vorbească despre acest incident.

Potrivit unor surse, băiatul avea arma de la o rudă, care este vânător.

Apropiaţii tânărului spun că acesta are probleme de comportament atunci când consumă băuturi alcoolice.

 



×
Subiecte în articol: masini
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close