Fiul şefului vămii Porţile de Fier I, reţinut după ce a tras cu o puşcă în patru maşini

de M.Z.    |    03 Ian 2012   •   08:14
Fiul şefului vămii Porţile de Fier I, reţinut după ce a tras cu o puşcă în patru maşini Foto: publicrecordssearchonline.org

Fiul şefului vămii Porţile de Fier I, care a tras cu o puşcă de vânătoare în patru maşini, a fost reţinut pentru 24 de ore şi se va cere mandat de arest preventiv pe numele său.

Nimeni nu ştie deocamdată ce l-a determinat pe tânăr să tragă cu arma în maşinile din faţa blocului. Cert este că nu a fost prima dată.

Tânărul de 23 de ani a luat puşca de vânătoare a tatălui său şi a ciuruit mai multe autoturisme. Fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras nu mai puţin de 16 focuri de armă.

Poliţiştii au descins la faţa locului, după ce proprietarul uneia dintre maşini a reclamat incidentul la secţie.

"Se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de armă letală fără drept, precum şi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de distrugere", a declarat procuror Iulian Odina, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

În noaptea de anul nou, fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras cu o armă în patru maşini. Două dintre autoturisme erau parcate pe trotuar, iar celelalte două se aflau în trafic.

Proprietarii maşinilor avariate au cerut Parchetului să intre cu mandat în casa suspectului şi să ridice arma. Parchetul a refuzat însă să elibereze mandat de percheziţie.

 
Get Adobe Flash player


Parteneri
x close