Antena 3 CNN Actualitate Fiul unui fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, implicat în furturi de maşini de lux

Fiul unui fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, implicat în furturi de maşini de lux

Fiul unui fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, implicat în furturi de maşini de lux
Sursa foto: Foto: conflictoflaws.net
14 Iul 2011   •   19:38

Băiatul unui fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii este implicat într-un dosar de furturi de maşini de lux. Hoţii furau maşini scumpe, de zeci de mii de euro, le dezmembrau şi le vindeau pe bucăţi. Printre victimele hoţilor, se află antrenorul secund al echipei de fotbal Rapid, Dănuţ Perjă, sau fiul doctorului Ciomu. Din totalul de 13 persoane duse la audieri, şapte au fost reţinute.

Mascaţii au descins în mai multe service-uri auto din Bucureşti, Ilfov şi Cluj. Urmăreau de mai multă vreme o reţea de hoţi de maşini. După ce furau autoturismele de lux, aceştia le dezmembrau şi vindeau apoi piesele la preţuri mai mici.

Din reţea se pare că face parte şi fiul fostului secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Mihai Cojocaru. Numai din Bucureşti hoţii au furat şapte autoturisme de lux. Printre păgubiţi se numără antrenorul secund de la Rapid, Dănuţ Perjă, şi Andrei Ciomu, fiul doctorului Naum Ciomu.

Treisprezece persoane au fost duse la sediul Serviciului Furturi Auto din Capitală pentru audieri.

 


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close