Antena 3 CNN Actualitate Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost reţinut pentru incendierea maşinii fostei sale iubite

Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost reţinut pentru incendierea maşinii fostei sale iubite

Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost reţinut pentru incendierea maşinii fostei sale iubite
Sursa foto: Foto: Facebook/Daniel Onoriu
08 Apr 2017   •   20:10

Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost reţinut, sâmbătă, de poliţiştii bucureşteni în cazul incendierii maşinii fostei sale iubite, fiind acuzat de infracţiunea de distrugere care poate pune în pericol persoane, faptă pentru care pedeapsa este închisoarea de la doi la şapte ani, anunță news.ro.

Daniel Onoriu este acuzat de distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la doi la şapte ani.

Fostul pilot de curse a fost chemat, sâmbătă, de poliţiştii Sectiei 2 pentru a fi audiat în legatură cu incidentul din 26 martie. Onoriu mai fusese audiat de două ori în acest dosar, prima dată chiar în noaptea în care s-a comis fapta, însă a fost de fiecare dată eliberat din lipsă de probe. Sâmbătă, pus în faţa unor noi dovezi obţinute de poliţişti, Onoriu a recunoscut şi a fost dus la locul faptei, pentru reconstituire.

Potrivit unor surse din Poliţie, Daniel Onoriu i-a incendiat maşina fostei sale iubite din răzbunare, după ce aceasta luase decizia să încheie relaţia cu el.

×
Subiecte în articol: pilot retinut incendiere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close