Antena 3 CNN Actualitate Revoltă după un meci în care 22 de tinere au jucat fotbal pe un teren plin de bălți și zone noroioase. "Ruşine! Vă bateţi joc de copiii noştri"

Revoltă după un meci în care 22 de tinere au jucat fotbal pe un teren plin de bălți și zone noroioase. "Ruşine! Vă bateţi joc de copiii noştri"

Revoltă în rândul iubitorilor de fotbal din toată ţara, după apariţia imaginilor cu 22 de jucătoare din Liga 3 care au fost nevoite să joace un meci pe un teren impracticabil, plin de bălți și zone noroioase.

Revoltă după un meci în care 22 de tinere au jucat fotbal pe un teren plin de bălți și zone noroioase. "Ruşine! Vă bateţi joc de copiii noştri"
de Claudia Popovici    |    22 Noi 2021   •   17:58

S-a întâmplat duminică la partida din Liga 3, la senioare, dintre ACS Baia Mare și Colțea Brașov, acolo unde 22 de tinere jucătoare au fost nevoite să susţină un meci în condiţii improprii, pe un teren din cartierul Ferneziu, din Baia Mare.

Chiar dacă partida s-a încheia la egalitate, scor 1-1, meciul a creat revoltă în reţelele sociale după apariţia imaginilor cu tinerele jucătoare pe un teren îmbibat cu apă, plin de bălți și zone noroioase.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Așa ceva....nu pot să cred că un meci oficial se poate desfășura pe un asemenea teren impracticabil dpdv regulamentar", spune un suporter.

„Brigada de arbitri sa își predea ecusoanele și sa se lase de arbitraj", mai spune cineva.

„Imaginea fotbalului în RO...mizerie, FRF =mizerie şi mocirlă. Va bateți joc de copiii noștri. Rușine", spune revoltat un alt suporter.

„Meciul s-a încheiat cu rezultatul de 1-1. Ambele echipe și-au dorit victoria. Poate mai puțin gazdele care s-au prezentat la teren fără vizele medicale. Dar nu este o mare problema pentru ca fotbalul feminin trebuie sprijinit și ținut in viața", spune jurnalistul Marian Olaianos care a făcut publice imaginile pe pagina sa de socializare.

Reacția Federației Române de Fotbal în acest caz

„Ca urmare a informațiilor apărute în mass-media în ultimele zile, în legătură cu meciul ACS Fotbal Feminin Baia Mare 2 și ACS Colțea 1920 Brașov din Liga 3 feminin, Federația Română de Fotbal face următoarele precizări.

În primul rând, echipa gazdă a prezentat vize medicale valabile pentru toate jucătoarele. Fără acestea, partida nu s-ar fi disputat.

Referitor la suprafața de joc a stadionului „Topitorul Ferneziu”, în urma consultării cu cei implicați, vă aducem la cunoștință că în zilele de 19, 20 și 21 noiembrie, premergător partidei de fotbal feminin, s-au desfășurat pe stadionul respectiv patru meciuri, în condiții de ploaie, drept pentru care starea terenului s-a degradat semnificativ.

Cu toate acestea, conform Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), care prevede că o partidă se poate desfășura dacă 75% din suprafața terenului este conformă, meciul s-a putut disputa. Decizia arbitrilor de a aproba începerea jocului urmează însă a fi verificată", se arată în comunicatul transmis pe frf.ro

×
Subiecte în articol: footbal liga 3 FRF
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close