Antena 3 CNN Actualitate Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: „Nu mai spuneți că s-a sinucis”

Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: „Nu mai spuneți că s-a sinucis”

La 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele artistei, Marian, a ținut să transmită un nou mesaj dur despre dispariția artistei. Acesta susține că nu a fost vorba despre o sinucidere și îl acuză în continuare pe fostul soț al regretatei cântărețe, Petru Mircea.

Fratele Mădălinei Manole, revoltat la 11 ani de la moartea artistei: „Nu mai spuneți că s-a sinucis”
de Gabriel Dano    |    16 Iun 2021   •   16:52

”Bună dimineața, dragi fani ai Mădălinei Manole de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!”, a scris Marian Mircea, pe Facebook.

Acesta crede cu tărie că Mădălina Manole nu s-a sinucis și susține că are aceasta convingere în urma cercetărilor făcute de către persoanele avizate și criminaliști.

”Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a mai scris Marian Manole.

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole
Parteneri
Lista centrelor unde se strâng ajutoare pentru Turcia
x close