FRF, prima reacție în scandalul DIICOT: Sunt pure speculații

06 Ian 2020   •   11:42
FRF, prima reacție în scandalul DIICOT: Sunt pure speculații

Federația Română de Fotbal a venit cu o primă reacție după ce în spațiul public a venit informația că FRF este în centrul unui dosar penal instrumentat de DIICOT. Instituția susține că sunt ”pure” speculații.

”Referitor la materialul de presă cu titlul ”DIICOT a intrat în Casa Fotbalului, sediul FRF”, publicat astăzi, 6 ianuarie, de Gazeta Sporturilor, Federația Română de Fotbal are următorul punct de vedere:

Reprezentanți ai DIICOT nu au fost prezenți la Casa Fotbalului și nici nu au cerut informații sau documente așa cum se pretinde în materialul de presă.

În materialul citat al Gazetei Sporturilor, se aduc acuzații actualei administrații a FRF, acuzații care sunt pure speculații și nu au nicio bază reală.
Federația Română de Fotbal reafirmă că toate operațiunile financiar-contabile și cu caracter sportiv sunt derulate într-o totală transparență față de membrii afiliați și față de autorități. 
FRF are întreaga disponibilitate să pună la dispoziția instituțiilor abilitate ale statului toate documentele și informațiile în cazul în care acestea vor fi solicitate.


Vă mulțumim!”, se arată într-un comunicat al FRF.

Parteneri
x close