Antena 3 CNN Actualitate Frigul se instalează în toată ţara. De mâine, temperaturile scad cu 10 grade. Vezi prognoza meteo

Frigul se instalează în toată ţara. De mâine, temperaturile scad cu 10 grade. Vezi prognoza meteo

Frigul se instalează în toată ţara. De mâine, temperaturile scad cu 10 grade. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: www.theweathernetwork.com
27 Oct 2012   •   16:33

Temperaturile scad cu 10 grade începând de mâine dimineaţa. Frigul se instalează în toată ţara şi e posibil să apară şi ninsorile la munte. La această oră, încă mai este în vigoare codul galben de vânt pentru jumătatea de vest a ţării.

Pe parcursul zilei de duminică, 28 octombrie, vremea se va răci accentuat in Banat, Crişana, Maramureş şi nordul Transilvaniei.

În noaptea de duminică spre luni şi în cursul zilei de luni 29 octombrie, răcirea va cuprinde şi restul teritoriului, vremea devenind rece pentru sfârşitul lunii octombrie în toată ţara.

Vântul va avea intensificări temporare, îndeosebi la munte. Va ploua în toate regiunile, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25 l/mp in 24 de ore.
În zona montană şi izolat în vestul, centrul şi nordul ţării, precipitaţiile vor fi si sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Oficial, la Miercurea Ciuc a venit iarna. Acolo s-a inregistrat cea mai scăzută temperatură din această toamnă, -6 grade.  A fost atât de frig încât totul a îngheţat in jur. Dar oamenii nu se sperie şi spun însă că sunt obişnuiti cu astfel de temperaturi scăzute.

PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE:

DUMINICĂ (28 octombrie)

Vremea se va rãci accentuat în vestul şi nordul ţãrii, dar se va menţine caldã în celelalte regiuni. Cerul va prezenta înnorãri şi va ploua, ziua mai ales în jumãtatea de vest, iar noaptea şi în restul teritoriului. Îndeosebi în regiunile sudice şi sud-estice, cantitãţile de apã vor depãşi pe arii restrânse 20...25 l/mp. În timpul nopţii, în nordul Carpaţilor Orientali, la peste 1500 m, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, în special la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11...12 grade în Banat, Crişana şi Maramureş şi 27...28 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între 1...2 grade în nordul Moldovei pânã la 17...18 grade pe litoral.Presiunea atmosferica va creste usor.

LUNI (29 octombrie)

Temperatura aerului va scãdea în toate regiunile, mai accentuat în est, centru şi sud, vremea devenind rece pentru sfârşitul lunii octombrie în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi noros şi temporar va ploua, îndeosebi în jumãtatea de sud-est, unde cantitãţile de apã pot fi mai însemnate. Trecãtor în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali, ziua, iar noaptea în celelalte zone montane şi în Banat, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri în special la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în nordul Moldovei şi 20 de grade pe litoral, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 şi 9 grade.Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

MARŢI (30 octombrie)
Vremea se va menţine rece pentru aceastã datã. Îndeosebi în cursul zilei, cerul va prezenta înnorãri şi temporar va ploua în cea mai mare parte a ţãrii. În zona de munte, trecãtor precipitaţiile vor mai fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade, uşor mai scãzute în depresiuni.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro



×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close